Stupid Zombies 2

Gå inn i en verden av Stupid Zombies 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Gå tilbake til zombieapokalypsen og gjør deg klar til å drepe tonnevis av zombier når du spiller oppfølgeren til det populære Stupid Zombies-spillet på Spillespille.no. I Stupid Zombies 2 blir handlingen forvirret, og i tillegg til at du får sjansen til å utslette flere av disse tankeløse skapningene, vokser arsenalet til din disposisjon, samt miljøene du kjemper i og gåtene du får løse. i størrelse og omfang. Du kan være sikker på at du er klar for zombieapokalypsen når du spiller Stupid Zombies 2, og med det utvidede arsenalet for hånden, samt muligheten til å tilpasse karakteren din og velge mellom å spille som kvinnelig eller mannlig helt, kan gjøre opplevelsen til din egen.

Som i det første spillet i serien, i Stupid Zombies 2 må du eliminere zombiehorden som er spredt rundt på skjermen. Dette gjør du ved å sikte skuddene nøye og sørge for å bruke miljøet til din fordel. I Stupid Zombies 2 rikosjetterer kulene vilt rundt på skjermen, og du må ta hensyn til dette hvis du vil komme til de senere nivåene. Med mange forskjellige nivåer får du mange bilder for å mestre dette interessante kampsystemet som Stupid Zombies 2 gir. Og spillet har også implementert et scoringssystem, hvor du blir belønnet på skuddene du avfyrer. Hver kule du skyter har et visst antall poeng tildelt, og jo færre kuler du bruker, desto høyere blir den endelige poengsummen din.

Se zombier bli utslettet når du spiller Stupid Zombies 2 på Spillespille.no og overlev zombieapokalypsen så lenge du kan.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en PC, bruk musen til å sikte og trykk på venstre museknapp for å skyte, når du har valgt en vinkel. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen og holder fingeren nede og flytter den opp og ned for å velge en vinkel. Slipp fingeren for å ta bildet.

Spill andre spill fra stupid zombies-serien:

  Lignende spill:

  Liker du Stupid Zombies 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

  Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

  Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

  Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.