Noob vs 1000 Zombies!

Gå inn i en verden av Noob vs 1000 Zombies! og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Få pil og bue og forbered deg på zombieapokalypsen på Spillespille.no. Når du spiller Noob vs 1000 Zombies! må du utslette massevis av zombier, og alt du har til rådighet er et våpen som du kanskje ikke egentlig forventer skal være så effektivt mot en horde av ondskapsfulle monstre, men du vil snart se at det er ekstremt effektivt. Dette avhenger selvfølgelig mye av målet ditt og dine generelle ferdigheter.

Hvert av nivåene fra Noob vs 1000 Zombies! ser deg møte en rekke zombier, men de er plassert på alle mulige forskjellige steder. Dette vil sikre at du hele tiden må tilpasse deg og reagere på skiftende plassering og miljø. Og miljøet er ikke det eneste som endrer seg, da du også må bruke alle slags forskjellige gjenstander på slagmarken, for å hjelpe deg med å eliminere zombietrusselen. For eksempel kan det hende du må skyte på enorme trekasser, slik at de strategisk faller oppå de intetanende zombiene. Og sørg for at du får hvert skudd til å telle, fordi du har et fast antall piler, og hvis du tømmer dem, må du starte på nytt og prøve igjen.

Jo bedre mål og jo mer effektiv du er, desto bedre vil belønningene du mottar på slutten av hvert nivå være. Dette kan være flere stjerner, så vel som flere mynter, som du deretter kan bytte for å kjøpe alle slags interessante antrekk. Som en ekstra bonus tilbyr Noob vs 1000 Zombies! også et morsomt minispill, der du må sikte og skyte mot blokker med tall på, og disse tallene representerer det totale antallet skudd de kan motta før de forsvinner. Målet med dette minispillet er å ødelegge så mange av disse blokkene du kan, før de når bakken.

Ødelegg zombieapokalypsen med mange piler når du spiller Noob vs 1000 Zombies! på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en PC, trykk på venstre museknapp for å begynne å sikte og slipp denne knappen for å slippe. Hvis du bruker en mobilenhet til å spille, trykk på skjermen for å begynne å sikte og slipp for å skyte.

Spill andre spill fra Noob-serien:

  1. Noob vs Pro Challenge
  2. Noob: Zombie Prison Escape
  3. Noob Miner: Escape From Prison
  4. Noob vs Cops

Lignende spill:

Liker du Noob vs 1000 Zombies!? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.