Sudoku Blocks

Gå inn i en verden av Sudoku Blocks og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste brettspill!

Nyt en avslappende opplevelse når du spiller Sudoku Blocks på Spillespille.no. Løs de logiske gåtene som spillet gir deg og ha det gøy, i et klassisk spill, hvor litt strategisk tenkning, blandet med litt flaks, vil gi deg den høyeste poengsummen. I Sudoku Blocks må du plassere treklossene på brettet på en slik måte at de danner en rett linje, fra den ene kanten til den andre. I begynnelsen av spillet, når spillebrettet er tomt, er dette en enkel oppgave, men etter noen runder med plassering av blokkene blir ting vanskeligere og vanskeligere, ettersom kompleksiteten i utformingen av brettet øker. Hver ny brikke du plasserer øker den generelle vanskelighetsgraden til dine neste trekk, og du vil i spenning vente på å se hvilken ny brikke du må plassere neste gang. Forskjellen mellom å vinne og tape er noen ganger ett trekk unna.

Reglene i Sudoku Blocks er enkle, og det er ingen timer du må kjøre mot, så man kan beskrive spillet som ganske avslappende, og et godt valg for alle som bare vil ha et raskt spill, uten ekstra press. Og det faktum at det kombinerer reglene for de elskede Sudoku-spillene med reglene for et blokkpuslespill, gjør opplevelsen av Sudoku Blocks litt mer unik. Grafikken har et tretema og er ganske fryd for øynene, og den jazzete musikken holder deg oppegående og ivrig etter å spille mer.

Tren hjernen din og ha det gøy når du spiller Sudoku Blocks på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge treblokkene og, med knappen trykket ned, flytt musen til stedet du vil sette den ned på brettet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, bruk fingeren til å trykke på skjermen og flytte den rundt for å velge hvor du vil plassere blokkene.

Lignende spill:

Liker du Sudoku Blocks? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien brettspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.