Sudoku Master

Gå inn i en verden av Sudoku Master og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sudoku spill!

Du vet kanskje allerede nå fordelene med å trene sinnet ditt og holde det engasjert gjennom utfordrende og interessante gåter. Sudoku, et klassisk tallpuslespill, er bare én type spill som du kan finne på Spillespille.no hvis du vil slappe av, men også trene noen viktige kognitive ferdigheter. Og selv om reglene er enkle å følge og forstå, ikke tro at det er et enkelt spill. Gjennom sin flotte design klarer den å tilby en utfordrende opplevelse, samtidig som den holder ting enkelt. Sudoku Master er et slikt puslespill, og i likhet med andre spill av denne typen, er målet ditt å fylle rutenettet på 9x9 med sifre fra 1 til 9, samtidig som du sørger for at de ikke gjentas på samme rad, kolonne eller 3x3 undernett. Denne elegante designen sikrer at du alltid vet hva målet er, samtidig som du får en utfordrende opplevelse.

Selvfølgelig kan du være en nybegynner og kanskje du vil lære reglene i et lavere tempo. Sudoku Master har dette i tankene og har flere vanskelighetsgrader, og du kan takle dem som du vil. Og hvis du virkelig blir sittende fast, kan du til og med bruke hint-alternativet ved å velge lyspæreikonet. Velg nøye når du vil be spillet om hjelp, for du kan bare bruke dette alternativet tre ganger per spill.

Grafikken til Sudoku Master passer utmerket til spillet, og du kan til og med endre fargene på brettet hvis du blir lei av å se på samme skjerm. Du kan også se litt generell statistikk om spilletid, for eksempel antall gåter du har løst eller totalt antall poeng du scoret. Og Sudoku Master har også mye innhold, og det er et nytt puslespill å løse for hver dag i året.

Spill et avslappende og morsomt puslespill på Spillespille.no og prøv ut Sudoku Master.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge tallene fra bunnen av skjermen, og trykk på de tomme cellene for å fylle dem. Du kan også bruke tastaturet til å flytte rundt på tavlen og bruke talltastene til å fylle en tom celle med tasten du trykker på. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen på tallene fra skjermen, og trykker på den tomme cellen for å fylle den.

Lignende spill:

Liker du Sudoku Master? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sudoku spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.