New Daily Sudoku

Gå inn i en verden av New Daily Sudoku og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sudoku spill!

Tren hjernen din på Spillespille.no og nyt New Daily Sudoku, et puslespill som virkelig utfordrer logikkferdighetene dine. Mens spillet inneholder mye tall, er ikke Sudoku et spill om matematikk, men om å plassere tall på et rutenett. Å være et puslespill betyr selvfølgelig at plasseringen av disse tallene må følge visse regler, og i New Daily Sudoku, som de fleste spill av denne typen, ber du om at 9x9 rutenettet er fylt med sifre på en slik måte at hver rad, kolonne, og hver av de ni 3x3-områdene som danner rutenettet inneholder alle sifrene fra 1-9. Dette høres enkelt ut, men det kan være en utfordring å måtte ta hensyn til alle disse reglene.

Fordi trening er viktig hvis du ønsker å forbedre ferdighetene dine på et hvilket som helst område, tilbyr New Daily Sudoku deg et nytt logisk puslespill hver dag. Dette sikrer at du kan løse en ny Sudoku-runde hver dag, og at hvert puslespill er et nytt hver dag. Hver runde med New Daily Sudoku starter med rutenettet delvis fylt, og for å løse det må du fylle ut de tomme feltene med riktig siffer. Og fordi alle starter på forskjellige ferdighetsnivåer, lar New Daily Sudoku deg tilpasse vanskelighetsgraden din ved å velge å enten spille på Easy-, Medium- eller Hard-modusene, som hver gir en annen opplevelse, men samtidig opprettholder den klassiske utfordringen Sudoku. Og hvis du trenger litt ekstra hjelp, kan du også bruke noen av de nyttige alternativene som spillet gir, som å be om et hint. Alle skal kunne glede seg over New Daily Sudoku, så ikke vær redd hvis du ennå ikke har mestret reglene, med New Daily Sudoku kan du fortsatt ha det gøy og øve på logikkferdighetene dine!

Spill et klassisk logisk puslespill på Spillespille.no og prøv New Daily Sudoku.

Hvordan spille

Velg elementene på skjermen ved å bruke venstre museknapp, hvis du spiller fra en PC. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du New Daily Sudoku? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sudoku spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.