Tangram

Gå inn i en verden av Tangram og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Bli en proff på å fylle brettet med former i forskjellige størrelser i Tangram på Spillespille.no. I dette spillet er oppgaven din å plassere alle brikkene fra bunnen av skjermen på spillebrettet. Dette høres enkelt nok ut, men alle disse formene har forskjellige former, så du må ta hensyn til hvordan de alle passer. Med flere vanskelighetsgrader, fra nybegynner- til ekspertnivå, kan du tilpasse hvor vanskelige eller enkle gåtene fra Tangram kan være. Dessuten har Tangram mange nivåer, så du har definitivt nok tid til å trene og sakte bli bedre og bedre i spillet.

Disse vanskelighetsgradene skiller seg vanligvis fra de lettere ved størrelsen på spillebrettet, og ved antall brikker du får samhandle med. Jo flere ting du må ta hensyn til, jo mer utfordrende vil spillet bli. Heldigvis, hvis du står fast og ikke vet hvordan du skal gå videre, kan du be Tangram om et raskt hint, som viser deg hvor du kan plassere en form. Utfordringen til Tangram er minimalistisk av design og blir raskt en flott hjernetrening for alle, spesielt folk som liker denne typen puslespill.

Spill et morsomt og utfordrende puslespill på Spillespille.no og se hvor mange nivåer du kan løse i Tangram.

Hvordan spille

Bruk musen til å velge brikkene (ved å klikke og holde nede venstre museknapp) og flytte dem rundt på brettet.

Lignende spill:

Liker du Tangram? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC