Box Run

Gå inn i en verden av Box Run og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Sett tankeferdighetene dine på prøve og lær det intrikate laget av nivåene når du spiller Box Run på Spillespille.no. I dette morsomme puslespillet må du finne veien til slutten av nivået, ved å forsiktig manipulere spakene og knappene spredt utover, og flytte fra den ene plattformen til den andre. Disse plattformene kan i utgangspunktet betraktes som øyer, og du må bygge bro over hullene på kreative måter, samtidig som du sørger for at du ikke faller i avgrunnen nedenfor. For å gjøre saken mer interessant, er måten du beveger deg på ganske begrenset, siden du bare kan rulle på sidene dine. Dette får deg virkelig til å tenke mye på hvordan du skal bevege deg, spesielt fordi du må falle gjennom et lite gap for å fullføre nivået.

Gjennom nivåene introduseres flere og flere mekanikker og utfordringer for deg, og du må raskt tilpasse deg skiftende miljø og regler. Dette sikrer at spillet får deg til å tenke så lenge eventyret i Box Run varer. Selv om det kan være situasjoner når du virkelig vil klø deg i hodet og det vil ta litt tid å finne løsningen, vil tilfredsstillelsen du får når du til slutt finner løsningen vanligvis være verdt det. Som i de fleste ting er utholdenhet nøkkelen, og i Box Run får du trene denne viktige muskelen.

Løs miljøoppgavene når du spiller Box Run på Spillespille.no.

Hvordan spille

Sveip skjermen ved å bruke venstre museknapp for å flytte boksen, eller trykk på pilene på skjermen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, kan du også trykke på disse knappene for å flytte rundt.

Lignende spill:

Liker du Box Run? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.