TikTok Divas DIY Makeup

Gå inn i en verden av TikTok Divas DIY Makeup og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ansikts skjønnhet spill!

Du har sikkert spurt deg selv: gjør kjendiser noen gang sin egen sminke? Du vil finne ut om du spiller dette kule skjønnhetsspillet for jenter.

Tre kjendiser gir deg sjansen til å være vitne til en ekte transformasjon. Det første nivået vil introdusere deg til en musikkdiva som har valgt en grunge-stil. Her er en vakker Hollywood-stjerne som elsker college-stil, det er derfor hun valgte å overraske deg med de kuleste lookene slik at du alltid vil sjokkere skolekameratene dine. Sist men ikke minst, en av de mest fulgte personene på TikTok kommer med et unikt utvalg av masker og stilige antrekk.

Transformasjonene er radikale, det starter med et utseende som avslører de mest uønskede feilene som de fleste kjendiser ønsker å skjule. Like etter en kompleks ansiktsbehandling, hvor hudormfjerning og hudbehandling bare er noen av stegene du må følge, kommer sminkedelen. En unik samling av sminke og tilbehør vil overraske deg enda mer. Garderobene deres vil heller ikke stå urepresentert, så velg de mest passende klærne, frisyrene, smykkene og tilbehørene for å gi enda mer sofistikert!

Du er ett klikk unna å starte et av de mest attraktive skjønnhetsspillene du nylig har spilt. Nyt dette gratis jentespillet og besøk oss i morgen for mer eksklusive jentespill!

Lignende spill:

Liker du TikTok Divas DIY Makeup? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ansikts skjønnhet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.