Trollface Quest: Horror 2

Gå inn i en verden av Trollface Quest: Horror 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skrekkspill!

Gjør deg klar for et morsomt uforutsigbart pek-og-klikk-eventyr som vil ta deg med på en vill tur gjennom den forvridde verdenen av kjente skrekkfilmer når du spiller Trollface Quest: Horror 2 på Spillespille.no. Gjør deg klar til å få forventningene dine snudd på hodet når du møter en serie med tilsynelatende tilfeldige gåter som får deg til å gjette og le hele veien!

I scenene i Trollface Quest: Horror 2 er hver scene en kaoslekeplass. Akkurat når du tror du har fått taket på det, blir skjermen levende med overraskelser. Vil du åpne en dør? Vær bedre forberedt på at et rampete spøkelse dukker opp og opptrer på en virkelig uventet måte. Hvis du er kjent med kjente skrekkfilmer, vil du garantert kjenne igjen noen scener som dukker opp i Trollface Quest: Horror 2, men måten spillet remikser disse situasjonene på er noe som kan overraske deg, og etterlate deg til å lure på hvilken absurditet som venter rundt neste hjørne. Men selv om du snubler deg inn i en ikonisk scene, vil den stiliserte verdenen til Trollface Quest: Horror 2 garantert holde skrekk og morsomme elementer i en slags balanse.

Gjør deg klar for neste spill i Trollface-serien, når du spiller Trollface Quest: Horror 2 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å samhandle med scenene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra Trollface-serien:

  1. Trollface Quest: Horror 3
  2. Trollface Quest: Horror

Lignende spill:

Liker du Trollface Quest: Horror 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skrekkspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.