Woblox

Gå inn i en verden av Woblox og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

I Woblox blir organiserings- og planleggingsevnene dine testet, og hvis du liker å pakke sekker eller noe annet, så er dette spillet for deg. Med sine enkle å forstå regler, samt avslappende natur, er Woblox flott når du vil slappe av, men også stimulere hjernen din på en morsom og engasjerende måte. Og fordi det i Woblox ikke er noen umiddelbar trussel om noen ekle fiender som kan komme for å angripe deg, kan du spille uten noen form for ekstra press.

I Woblox må du flytte rundt på noen trebrikker på et brett, på en slik måte at trebrikken som har en grønn fargetone kan gå ut av skjermen i den retningen pilene indikerer. Enkelt, ikke sant? Selv om det kan virke slik, vil du i det øyeblikket du starter spillet og prøver å planlegge ruten finne ut hvor begrensede bevegelsene dine er, og hvordan hvert trekk du gjør endrer ting drastisk. Og hvis du ikke planlegger riktig, kommer du ikke til neste nivå. Trestykkene kan bare gli enten sidelengs eller opp og ned. Alt avhenger av retningen de vender. Og mens rommet ditt for å plassere brikkene er litt begrenset, betyr dette også at du raskt kan prøve ut alle slags konfigurasjoner, til du finner den rette veien ut. Men når du fullfører nivået, vil det få deg til å føle deg veldig smart.

Besøk Spillespille.no når du vil ha et morsomt spill som får deg til å tenke, men som også er avslappende, når du prøver ut Woblox.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en PC, bruk venstre museknapp for å velge og dra trestykkene. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen og holder fingeren nede for å samhandle med spillet.

Lignende spill:

Liker du Woblox? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.