Words Swipe

Gå inn i en verden av Words Swipe og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste finn ord spill!

Finn alle ordene i stabelen fra skjermen når du spiller Words Swipe på Spillespille.no, berik og øv på ordforrådet ditt, og ha det gøy. Alle disse, på samme tid! Words Swipe er et morsomt ordspill, hvor du må finne ordene på skjermen ved å velge bokstavene på stabelen og lage ord ved å koble disse bokstavene til de danner et bestemt ord. De som har tålmodighet og gode observasjonsevner, men også de som kan mange ord vil utmerke seg på Words Swipe. Men hvis vokabularet ditt ennå ikke er veldig rikt på ord, bør du fortsatt spille Words Swipe, siden du kan bruke dette som et annet verktøy for å lære nye ord.

Bokstavene i Words Swipe er organisert på stabler, og øverst på skjermen kan du se tomme sirkler, med bokstaver ved siden av. Disse sirklene gir deg et hint om lengden på ordene du må finne i stablene, og når du finner et ord, fjernes disse bokstavene fra stabelen og plasseres øverst på skjermen. Spillet starter lett, slik at du blir kjent med reglene, men etter hvert som du går gjennom nivåene til Words Swipe vil du helt sikkert se en økning i vanskelighetsgraden. Men ikke bekymre deg, for hvis du noen gang blir sittende fast, kan du alltid bruke hintalternativene som spillet gir, som enten kan vise deg bokstavene som trengs i de øvre sirklene, eller bare vise deg i stabelen hvilke bokstaver som skal være knyttet. Hvert nivå har også bonusord som du kan finne, som vil bidra til å øke poengsummen din. Du bør også være klar over at du også kan koble bokstavene bakover, så prøv å tenke utenfor boksen hvis du vil vinne nivåene.

Øv på ordforrådet ditt i et annet morsomt ordspill på Spillespille.no og prøv å fullføre alle nivåene i Words Swipe.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge bokstaven, og hold knappen nede og flytt musen mot andre bokstaver for å knytte dem til ord. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen med fingeren i stedet og danner bokstaver med fingeren nede.

Lignende spill:

Liker du Words Swipe? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien finn ord spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.