Wordscapes

Gå inn i en verden av Wordscapes og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste finn ord spill!

Koble bokstaver i et avslappende spill, med vakre bakgrunner, når du spiller Wordscapes på Spillespille.no. Nivåene til Wordscapes gir deg en morsom puslespillopplevelse, men du vil også oppdage at du kan være mer rolig etter å ha spilt noen runder med Wordscapes. Med spektakulære bakgrunner som følger nivåene, vil det være en fryd å akseptere utfordringen med å koble sammen bokstavene og lage ord. For å få poeng og gå videre i Wordscapes, må du koble sammen bokstavene som er nederst på skjermen, på en slik måte at de lager et ord. Hvis du klarer å gjøre dette, vil det ordet vises i rutenettet fra toppen av skjermen. For å gå videre til neste nivå, må rutenettet fra toppen av skjermen fylles med ord.

Spillet starter deg med kun tre bokstaver som du må koble til for å finne alle mulige kombinasjoner for å fylle rutenettet, men senere nivåer vil gi deg flere bokstaver. Med flere bokstaver å kombinere vil utfordringen sakte øke, men tro heller ikke at tre bokstaver blir en enkel oppgave. Heldigvis, selv om du blir sittende fast, kan du fortsatt beundre alle slags imponerende landskap. Og hvis du virkelig setter deg fast, kan du trykke eller trykke på lyspæreikonet, som vil gi deg et hint. Men vær forsiktig, for hver gang du bruker dette hintalternativet må du bruke noen mynter, og disse myntene tildeles etter hvert vellykket nivå du fullfører. Kontrollene til Wordscapes er enkle å lære, og uansett om du spiller fra en datamaskin og du bruker musen eller om du spiller fra en mobilenhet og du må trykke på skjermen, vil du oppdage at når du samhandler med spillet er en lek.

Finn ordene og koble sammen bokstavene når du spiller Wordscapes på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge bokstaven, og hold knappen nede og flytt markøren over bokstavene for å lage ord. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen og drar fingeren på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Wordscapes? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien finn ord spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.