Zombie Monster Truck

Gå inn i en verden av Zombie Monster Truck og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste lastebil spill!

Overlev zombieapokalypsen i din favorittmonsterbil i Zombie Monster Truck på Spillespille.no. I dette actionfylte bilspillet må du klippe ned utallige bølger av zombier. Mens du er ganske trygg i den enorme lastebilen din, kan antallet zombier som kommer ut noen ganger føles overveldende. Heldigvis kan du alltid gå til garasjen etter hvert nivå og oppgradere kjøretøyet ditt. Disse forbedringene utgjør vanligvis forskjellen mellom overlevelse eller ikke. Heldigvis er det mange muligheter til å oppgradere kjøretøyet ditt, siden Zombie Monster Truck har 12 etapper, og hvert trinn har tre nivåer. Og dessuten kommer hver nye ulåste scene med en ny bil som du kan prøve.

Selvfølgelig er det ikke billig å oppgradere kjøretøyene dine, så du må samle mynter hvis du vil forbedre lastebilen din. Disse kan enten anskaffes ved å spille, fullføre oppdragene eller ved å finne de skjulte kistene. Zombie Monster Truck har ikke bare forskjellige biler og oppgraderinger, men den har også en rekke zombier du kan kjempe mot. Denne variasjonen sørger for at ting er morsomt og utfordrende. Den apokalyptiske verdenen til Zombie Monster Truck bidrar også til atmosfæren og moroa i spillet. I tillegg til oppgraderinger kan du også bruke nitro-boosten din for å få litt ekstra fart.

Kjør monstertrucken din i en øde og uforsonlig postapokalyptisk verden når du spiller Zombie Monster Truck på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk A- eller D-tastene for å stabilisere bilen til venstre eller høyre, og trykk på W for å akselerere. Trykk Space for å øke hastigheten.

Lignende spill:

Liker du Zombie Monster Truck? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien lastebil spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC