Bestie To The Rescue Breakup Plan

Gå inn i en verden av Bestie To The Rescue Breakup Plan og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste oppbruddsspill!

Hver jente har vært der – sjokkøyeblikket da hun oppdaget baeen deres er utroskap. Men ikke bekymre deg, bestien din er her for å redde deg! I dette klesspillet vil din betrodde bestie hjelpe deg med å planlegge den ultimate hevnen for bruddet ved å slippe alle detaljene for å vise eksen din hva han tapte. Med massevis av kjoledesign, sminkestiler og tilbehør å velge mellom, kan du lage et statement-utseende som er tilrettelagt for å få eks-kjæresten din til å vri seg. Føl deg mektig og ha kontroll, for nå er det på tide at de søte straffene følger etter! Så ha det gøy å spille spillet, men ikke glem å besøke oss etterpå for fantastiske gratisspill vi har spilt i årevis!

Med klesspillet Bestie To The Rescue Breakup Plan vil du oppleve hjertesorg, glede og mest av alt en fargerik og fasjonabel overgangsrite. Den ene-som-slapp-fyren vil ikke vite hva som traff ham når han ser deg på ballet! Bonus: Snurr hjulet på slutten av spillet for å velge straffen hans - fordi han fortjener det! Kom og lek med oss nå, og ikke glem å besøke oss i fremtiden for flere av disse morsomme klesspillene!

Lignende spill:

Liker du Bestie To The Rescue Breakup Plan? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien oppbruddsspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.