Burnin' Rubber Multiplayer

Gå inn i en verden av Burnin' Rubber Multiplayer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Sprenge konkurrentene dine og la dem ligge i skitten i Burnin' Rubber Multiplayer, et annet intenst racingspill fra den berømte Burnin' Rubber-serien. Som navnet antyder, kjører du denne gangen mot andre mennesker, men kjørereglene og spillereglene forblir de samme, og de er enkle å forstå, men vanskeligere å oppnå: i utgangspunktet må du komme til førsteplassen, men foruten å måtte kjøre og manøvrere rundt de unike racerbanene som spillet har å tilby, må du også unnvike og skyte de andre syklistene. Til din disposisjon har du et stort utvalg av våpen, og hvert av dem har forskjellig effekt på motstanderne dine. Noen kan overvelde dem, mens andre sakte skader bilene deres.

Selvfølgelig trenger et racingspill biler, og i Burnin' Rubber Multiplayer kan du velge mellom 40 biler, alle kjente for spillere som har likt Burnin' Rubber-serien tidligere. Og ikke bare bilene er de klassiske du kanskje allerede kjenner, men du kan også utstyre våpnene du er vant til også. Du kan velge mellom over 30 våpen, og hver av dem er kraftige på sine unike måter. Fra raketter til kraftige maskingevær kan du velge hvilket våpen du vil ha ved å kjøre over det. 3D-byen Burnin' Rubber Multiplayer er din lekeplass for ødeleggelse, og strødd over den er det mange kraftige gjenstander som hjelper deg å overleve, men også beseire konkurrentene dine. For å få ekstra fart kan du for eksempel aktivere boost-alternativet ditt, som kan hjelpe deg enten å ta igjen en annen syklist, eller unnslippe en farlig situasjon.

Konkurrer mot harde motstandere og kjør mot og vekk fra fare når du spiller Burnin' Rubber Multiplayer på Spillespille.no.

Hvordan spille

Burnin' Rubber Multiplayer kan spilles enten med en spillkontroller, eller du kan velge å styre bilen med tastaturet. For å akselerere eller bremse kan du bruke enten piltastene eller WASD, for å aktivere nitro-boos kan du trykke Shift. Hvis du raskt vil snu bilen din, kan du trykke på Z-tasten eller venstre museknapp. Hvis du vil avfyre ditt primære våpen, kan du trykke på X-tasten eller høyre museknapp, og dine sekundære våpen aktiveres ved å trykke enten F eller den midterste museknappen. Du kan også bruke et spesielt våpen, som kan avfyres ved å trykke på C-tasten.

Spill andre spill fra burnin rubber-serien:

  1. Burnin' Rubber Crash n' Burn
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Lignende spill:

Liker du Burnin' Rubber Multiplayer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC