Doc Darling Santa Surgery

Gå inn i en verden av Doc Darling Santa Surgery og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste doktor spill!

Julen nærmer seg med stormskritt, og Spillespille.no har forberedt mange morsomme spill du kan spille på denne høytiden. I Doc Darling Santa Surgery har julenissen havnet i en del problemer og trenger din hjelp. Mens han reiser gjennom himmelen på julaften, dukker plutselig et fly opp i julenissens vei, og for å unngå en kollisjon må han raskt lede reinsdyrene bort fra farens vei, en manøver som får sleden til å falle raskt mot bakken. Dette fører dessverre til at også nissen sklir ut av sleden. Heldigvis viste sekken fylt med gaver seg å være en flott glider i denne situasjonen, men fordi nissen ikke ønsker å miste noen gaver som er fritt fall og legge alt det harde arbeidet som hans forskjellige hjelpere har lagt ned i å forberede dem, prøver han å fange så mange av dem han kan. Julenissen setter alltid barnas interesse først.

Etter at du har klart å samle gavene som faller, må du organisere sekken din, slik at de alle passer pent inni. Selv om julenissens bag er en spesiell en, som har ubegrenset plass, må du fortsatt være organisert hvis du vil ha rask tilgang til de riktige gavene. Denne ulykken har også skadet julenissen, så de neste trinnene er sikkert å reparere all skaden som ble gjort. Med ulike minispill gjør Doc Darling Santa Surgery denne gjenopprettingsprosessen til morsomme og interaktive trinn. Fra å fjerne julenissens koselige frakk, slik at du bedre kan vurdere skaden, til å rense sårene nøye, gjør disse små spillene det å helbrede julenissen til en morsom og interessant opplevelse. Selvfølgelig ble det ikke påført varige skader, men tiden er kritisk på julaften, for barn fra hele verden venter på gavene deres.

Helbredelsesprosessen er ganske kompleks, og fra å rense julenissens sår med litt varmt, varmt vann og såpe, og deretter tørke dette, til å forsiktig fjerne kvister og blader fra kroppen, har du mye arbeid foran deg. Men den morsomme og fargerike grafikken og den glade musikken gjør opplevelsen til en avslappende og spennende opplevelse, og i kombinasjon med de forskjellige oppgavene du må fullføre, kan du ikke vente med å se akkurat hvilke unike scenarier som venter i Doc Darling Santa Surgery.

Hjelp julenissen med å gjenoppta søken etter å levere gaver når du spiller Doc Darling Santa Surgery på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med spillet: fra å velge menyalternativer til å dra forskjellige objekter, Doc Darling Santa Surgery er fullt kompatibel med musen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, kan du trykke på knappene på skjermen for å velge de foretrukne alternativene.

Lignende spill:

Liker du Doc Darling Santa Surgery? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien doktor spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.