Drag Racing City

Gå inn i en verden av Drag Racing City og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste racing spill!

Selv om dragracing kanskje ikke er like populært som andre racingstiler, har de sin egen sjarm og kompleksitet, som du vil lære å sette pris på når du først begynner å mestre. På Spillespille.no er det en rekke slike spill, hvor du kan øve ferdighetene dine i dragracing. Et slikt spill er Drag Racing City, som gir deg en morsom dragracing-opplevelse. På de fire unike stedene, fire forskjellige spillmoduser, 32 biler og fem oppgraderbare bildeler, vil du få en god del av dragracing-opplevelsen. De fire forskjellige racingstedene tilbyr forskjellige racingtyper, og tilpasningsnivået bør være nok til å glede en fan av denne typen spill.

De grunnleggende reglene for dragracing er også til stede i Drag Racing City, og du kjører direkte mot andre biler i en rett linje. Det som avgjør hvem som vinner løpet er sjåførenes evne til å skifte gir i rett øyeblikk. Dragracing er et spill med tålmodighet, og å kjenne til bilens egenskaper vil avgjøre om du vinner eller taper løpet. Hvis du trenger litt ekstra fart, kan du alltid aktivere boost-funksjonen til bilen din, men husk at dette er en begrenset ressurs, så bruk den med omhu.

Spill en morsom stil med racingspill på Spillespille.no når du velger Drag Racing City.

Hvordan spille

Trykk på mellomromstasten for å akselerere, pil opp-tasten for å skifte gir og trykk på N-tasten for å bruke nitro-forsterkningen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Drag Racing City? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien racing spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.