Balls Race

Gå inn i en verden av Balls Race og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste racing spill!

Når du tenker på racingspill, ser du sannsynligvis for deg alle slags kjøretøy som prøver å komme foran hverandre, og bruker deres unike kjøretøyegenskaper for å få et forsprang på de andre syklistene. På Spillespille.no kan du spille et spill der du kontrollerer en ball i stedet for å kjøre kappkjøring med kjøretøy. Dette gjør kjøreopplevelsen til Balls Race ganske interessant, og banene du kan kjøre på er også ganske forskjellige fra de du kan forvente fra et racingspill. Selvfølgelig, i andre racingspill får du sannsynligvis kontrollere en type kjøretøy. Men ikke tro at kjørereglene ikke gjelder for Balls Race, siden de grunnleggende prinsippene fortsatt er her.

Som de fleste andre bilspill har du i Balls Race muligheten til å rase på alle slags forskjellige baner, og hver enkelt er nådeløs. Hastighetene du kan nå, selv om du ikke tar hensyn til modifikatorene du kan få underveis for å øke dette ytterligere, gir ikke rom for feil, og med de forskjellige hindringene som dukker opp i veien, bare en svært forsiktig sjåfør kan komme i mål. Og sørg for å få hastighetsfordelene som plattformene gir, for den ekstra fordelen mot de andre sjåførene.

Kjør fort og vinn løpene når du spiller Balls Race på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp og flytt den til venstre eller høyre for å flytte i den retningen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen og flytter fingeren rundt skjermen i stedet.

Spill andre spill fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spill:

Liker du Balls Race? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien racing spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.