Ellie: You Can Be Anything

Gå inn i en verden av Ellie: You Can Be Anything og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste barbie spill!

Ellie er en fantastisk jente som elsker å uttrykke seg gjennom mote. Ellie mener at stilen ikke betyr noe, så lenge du føler deg bra i din egen hud, og hun vil bevise det med Ellie: You Can Be Anything! Du kan velge mellom syv klesstiler for alle slags anledninger: Ellie kan kle seg ut til en elegant begivenhet eller rocke en tomboy-look til en konsert; Ellie kan bruke den søteste pyjamasen når hun skal overnatte, og til og med sette sammen det kuleste antrekket den første skoledagen. Uansett hva Ellie har på seg, er det alltid stilig – for alle vet at prinsesser også kan bruke hettegensere!

Ellie: You Can Be Anything er et fantastisk klesspill for spillere i alle aldre! Det er en morsom og kreativ måte å utforske forskjellige utseender og stiler. Glem alt som skjer utenfor, hopp inn i Ellies verden, ha det gøy og øv på ferdighetene dine som en topp motedesigner! Selv om du allerede har startet spillet før, kom og besøk oss i fremtiden for å oppleve flere spill for jenter. Vi har tonnevis av gratis å spille spill som vi har laget i årevis – alle rettet mot å gi deg det løft av glede og lykke du trenger. Så ta på ditt fasjonable humør og gjør deg klar for et fantastisk eventyr med Ellie!

Lignende spill:

Liker du Ellie: You Can Be Anything? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien barbie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.