Festival Besties Love Is In The Air

Gå inn i en verden av Festival Besties Love Is In The Air og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste barbie spill!

Gjør deg klar til å være en del av årets heteste festivalvanvidd, kjære, for Festival Besties Love Is In The Air er her, og alt handler om musikk, mote og å finne den perfekte festivalromantikken! Det er en sydende historie om vennskap, stil og kjærlighet, satt på bakgrunn av den mest episke musikkfestivalen på planeten. La oss dykke ned i festivalfeberen, skal vi?

Møt våre flotte tre besties, de ultimate lagmålene. De har drømt om denne musikkfestivalen i flere måneder, og nå er den endelig her. Men før de kommer ut på dansegulvet, trenger de de mest fengslende festivalantrekkene, og det er her du kommer inn, motefe-gudmoren.

Hver av disse festivaldivaene har et skap som er full av kule klær, festivalklare solbriller, boho-chic tilbehør, statementsmykker og frisyrer som vil overstråle scenelyset. Det er et moteparadis, og du er dronningen av garderoben!

Men hold på blomsterkronene dine, for det handler ikke bare om klærne. Festivaldronningene trenger sminke som tåler de villeste dansebevegelsene, fra skimrende øyenskygger til leppefarger som skriker «festivalvibes». Du er sminkeguruen deres, og du er i ferd med å lage utseende som vil få dem til å skille seg ut i mengden.

Nå, her er vrien som får hjertet ditt til å rase: du kan velge hvilke av disse festivalbestingene som vil finne kjærligheten på festivalen! Det er den ultimate kjærlighetshistorien som venter på å utfolde seg, og du er matchmakeren. Hvem av disse fantastiske jentene vil få hjertet sitt stjålet av den kuleste festivalfyren? Valget er ditt, og romantikken ligger i luften!

Og når festivalantrekkene er på plass, og sminken er feilfri, er det på tide å fange motemesterverkene dine. Last ned de fantastiske utseendene, vis dem frem for mannskapet ditt, og la verden se stiltalen din. Det er en festivalmote-ekstravaganza som får alle til å snakke!

Så gjør deg klar til å bli med på Festival Besties Love Is In The Air-eventyret, hvor vennskap er den ultimate headlinen, og musikk, mote og kjærlighet er i luften. Fra blomsterbarn til neondronning, du er stilikonet disse festivalbestingene har ventet på. Festivalscenen er satt, og du er i ferd med å gjøre den til din egen rullebane. Er du klar for dette festivaleventyret?

Lignende spill:

Liker du Festival Besties Love Is In The Air? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien barbie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.