Babs New Girl In School

Gå inn i en verden av Babs New Girl In School og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste barbie spill!

Babs er raskt i ferd med å bli en av de mest populære jentene på campus, og det er ingen overraskelse hvorfor. Hun har stil, hun har holdning, og hun snur alltid hodet med sin morderiske motesans. Og når det kommer til cheerleading, er hun en ekte proff, som alltid imponerer alle med sine ferdigheter.

Mens Babs navigerer gjennom videregående, vil du hjelpe henne med å ta alle de vanskelige avgjørelsene, fra hva hun skal ha på seg til den store ballballen til hvordan hun sjonglerer det sosiale livet sitt med sine akademiske ansvar. Og med invitasjoner til alle de hotteste begivenhetene som sorority-fester og mer, vil du være der med henne hvert steg på veien.

Men det handler ikke bare om popularitet og mote i dette spillet. Babs New Girl In School handler om positivitet, optimisme og å få mest mulig ut av enhver situasjon. Med hvert nivå vil du se Babs vokse og trives, bli mer selvsikker og vellykket enn noen gang før.

Så, hva venter du på? Bli med Babs på hennes reise til å bli den ultimate bidronningen i dette kule klesspillet for alle mote-fremadstormende og kule tenåringsjenter der ute.

Lignende spill:

Liker du Babs New Girl In School? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien barbie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.