Ghost Exterminator

Gå inn i en verden av Ghost Exterminator og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skytespill!

Hvis du liker å kjempe mot farlige monstre, er Ghost Exterminator på Spillespille.no et flott spill å prøve, fordi det ikke er mangel på skumle skapninger, men du har også en endeløs tilførsel av kuler for å utrydde alle ghouls som er på skjerm. Men ikke la den ubegrensede ammunisjonen gi deg ideen om at du bare kan sprenge deg gjennom horden av vandøde fiender uten noen form for hilsen. Du vil snart finne ut at jo mer du spiller Ghost Exterminator, desto vanskeligere blir ting.

I kjernen er Ghost Exterminator et skytespill, men mens fokuset er på å treffe fiendene med kulene dine, må du sørge for at du bare treffer enten fiendene eller myntene som er på skjermen. Hvis du treffer veggene som omgir rommet, må du starte nivået på nytt. Og dette er enkelt i de første nivåene, fordi fiendene hovedsakelig står stille eller beveger seg veldig sakte, men jo mer du går videre, jo mer lumske begynner bevegelsene deres, og det å kunne forutsi bevegelsene deres vil bli ganske utfordrende. Og fordi tårnet du kontrollerer også har en periode når det må laste sin dødelige ammunisjon, legger dette også til et nytt vanskelighetssjikt, siden du også må ta hensyn til denne varigheten. Etter noen runder vil du vite nøyaktig hvor lang tid det tar å forberede og skyte kulene, men vær klar til å bli overveldet av fiendene i de første rundene du spiller.

Grafikken fra Ghost Exterminator viser skremmende monstre, men de har ingen sjanse mot det enorme tårnet du kontrollerer. Og selv om musikken og lydene også gir Ghost Exterminator en skrekkstemning, blir dette lindret av det faktum at du vet at så lenge du beholder roen, kan ikke de onde monstrene skade deg. Og overlever du i lengre perioder, kommer du til nivåer der myntene vises på skjermen. Hvis du treffer disse gjenstandene, samler du dem og du kan bruke dem til å kjøpe flere ødeleggende våpen for å eliminere alt fra skjermen.

Legg frykten i alle slags monstre når du spiller Ghost Exterminator på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du spiller på en PC kan du bruke venstre museknapp til å klikke på enten venstre side av skjermen eller høyre side av skjermen for å skyte i den retningen. Hvis du bruker en mobilenhet, må du trykke på hver side av skjermen for å oppnå den samme funksjonaliteten.

Lignende spill:

Liker du Ghost Exterminator? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skytespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.