Robot Bar: Spot the Differences

Gå inn i en verden av Robot Bar: Spot the Differences og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Robot Bar: Spot the Differences er et flott spill for spillere som har stor oppmerksomhet på detaljer og mye tålmodighet. Selvfølgelig går disse to egenskapene hånd i hånd, og på Spillespille.no er det mange spill hvor du kan trene på begge disse egenskapene, og mer. Og hvis du liker roboter, vil du gjerne finne ut at Robot Bar: Spot the Differences har mange roboter. I dette spillet har du to scener foran deg, delt av en vertikal strek. Ved første øyekast virker disse to scenene identiske. Og det er det førsteinntrykket ditt bør være, men etter en nærmere titt vil du snart se at de skiller seg på subtile måter. Målet ditt er å finne disse små forskjellene og indikere dem.

For å komme videre til neste scene, er det en forutsetning av forskjeller du må finne, og spesielt de siste kan være veldig vanskelige. Du kan selvfølgelig ikke klikke på hvert element på skjermen, og du har et begrenset antall forsøk. Du kan bare gjøre fem feil i Robot Bar: Spot the Differences, til du må starte nivået på nytt, og med fem forskjellige nivåer i Robot Bar: Spot the Differences vil oppmerksomhetsferdighetene dine tydelig bli strukket.

Finn forskjellene i dette morsomme spillet med roboter når du spiller Robot Bar: Spot the Differences på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp på skjermen for å indikere en potensiell forskjell mellom de to skjermene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Robot Bar: Spot the Differences? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.