Nerd To Popular Makeover Mania

Gå inn i en verden av Nerd To Popular Makeover Mania og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste barbie spill!

Gå inn i en verden av glam og transformasjon med Nerd To Popular Makeover Mania der Babs, den smarte skjønnheten, er på en søken etter å snu hodet og stjele hjerter på ballet. Gjør deg klar for et makeover-eventyr som lar kjevene slippe og gnistene flyr!

Babs starter makeover-reisen på tannlegekontoret. Fra rengjøring og fylling til retting og bleking gjennomgår tennene hennes en Hollywood-verdig transformasjon. Si hei til det perfekte Hollywood-smilet!

Et besøk hos ØNH-spesialisten er neste på agendaen. Babs får sjekket øret, og etter en grundig rengjøring og bakterieeliminering kommer hun frem med perfekt hørsel. Jo bedre å høre komplimentene med, min kjære!

Babs unner seg en luksuriøs ansiktsbehandling for å oppnå den misunnelsesverdige gløden. Med fjerning av urenheter og påføring av fuktighetsgivende kremer, blir huden hennes glatt som silke. Gjør deg klar for nærbildet!

Spaet venter på Babs med åpne armer. En velværeøkt og en foryngende massasje senere, er hun avslappet og klar til å drepe på ballet. Understreke? Hvilket stress?

Babs drar til neglesalongen for en fantastisk manikyr og pedikyr. Fra å velge den perfekte negleformen til å eksperimentere med farger, er hun på et oppdrag for den ultimate negleglansen. Armbånd, ringer og ankelbånd følger etter.

For den ekstra fordelen drar Babs til tatoveringssalongen. En rekke tatoveringsdesigner venter på henne, og hun velger den som tilfører akkurat den rette mengden krydder til utseendet hennes.

Toppen av makeover-reisen! Babs velger nøye ut den perfekte kjolen, tilbehøret og frisyren til ballballen. Sminkestasjonen er en skattekiste av øyenskygger, mascaraer, leppestifter og mer. Med et fantastisk utseende er Babs klar til å fengsle hjerter.

I den store finalen fanger Babs blikket til hennes forelskede, som innser feilen i hans veier, når ut til henne. Vil Babs gi ham en ny sjanse? Slutten er i dine hender!

Til slutt kan spilleren laste ned Babs' fantastiske nye utseende for å dele med venner og familie, og spre magien til transformasjonen hennes vidt og bredt. Gjør deg klar for en skoleballkveld å huske!

Lignende spill:

Liker du Nerd To Popular Makeover Mania? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien barbie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.