Stylist For A Star Arianna

Gå inn i en verden av Stylist For A Star Arianna og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Arianna leter etter en moterådgiver for sine kommende arrangementer. Vi må imidlertid nevne at det ikke er lett å jobbe som stylist for en stjerne av Ariannas kaliber.

Livet til en stjerne er veldig dynamisk, en internasjonal sanger kan ha fem arrangementer i uken. Mange mennesker har prøvd å bli Arianas personlige rådgiver, men har mislyktes.

Arianna ber tjenestene dine om følgende arrangementer. Hver begivenhet er spesiell og trenger et antrekk som vil vende hodet på fans og journalister.

Det første arrangementet er det viktigste: morgendagens konsert! Velg riktig sminke for et ekstravagant antrekk verdig en internasjonal stjerne. Velg deretter et antrekk for en vanlig dag i en kunstners liv. Ikke glem, Arianna blir alltid jaget av paparazzi, så uansett hvilken situasjon hun må skinne. Den røde løperen er Ariannas neste arrangement. Denne hendelsen trenger ingen introduksjon: hundrevis av stjerner vil gå på rullebanen iført de vakreste antrekkene! Arianna trenger å glitre, så gi alt for et antrekk som får henne til å skinne! Ingenting kan stoppe Arianna fra å se fantastisk ut, så det rockende antrekket du må lage for ditt siste arrangement kan være det som gjør hele forskjellen for deg.

Gjør ditt beste for å fylle stillingen som Ariannas personlige stylist. Jeg håper dette jentespillet får et smil til ansiktet ditt!

Lignende spill:

Liker du Stylist For A Star Arianna? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.