The Smurfs: Cooking

Gå inn i en verden av The Smurfs: Cooking og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste matlaging spill!

Legg ut på en matlagingsreise som ingen andre sammen med Smurfette i The Smurfs: Cooking. Den årlige Smurf Food Festival er rett rundt hjørnet, og du må sørge for at matlagingsferdighetene dine er klare. I The Smurfs: Cooking må du bake deilige desserter, som cupcakes, pannekaker og smultringer. Med Smurfettes hjelp øker sjansene dine for suksess betraktelig, men det å administrere en vellykket butikk medfører utfordringer, som å sørge for at du serverer riktig mat til hver kunde, og også sørge for at du ikke bruker for lang tid på å servere den. Å blande de riktige ingrediensene er selvfølgelig også et must.

For å lage et deilig måltid må du kombinere de riktige ingrediensene, men du kan også dekorere maten med glasur og syltetøy, og servere nærende drikker til kundene dine, som te eller fruktjuice. For å tilsette de riktige ingrediensene må du nøye velge dem fra kjøkkenet ditt, og du må også passe på at du tar hensyn til rekkefølgen kundene har ankommet. Hver og en av dem har en bar som sakte tømmes, og hvis den når null, vil de forlate boden din og du vil miste en kunde. Å være i stand til å organisere denne prosessen med hell kan utgjøre forskjellen mellom å komme til neste nivå eller ikke.

Hvert nivå fra The Smurfs: Cooking kommer med nye utfordringer og nye oppskrifter som du må lære deg, og mens vanskelighetsgraden øker, øker også ferdighetene dine, og selvtilliten din med å servere riktig mat til rett tid vil bli bedre og bedre.

Gjør deg klar for matlagingsfestivalen i Smurfenes fantastiske verden når du spiller The Smurfs: Cooking på Spillespille.no.

Hvordan spille

Klikk på kjøkkenverktøyene og på ingrediensene hvis du spiller fra en datamaskin. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på skjermen for å velge disse elementene.

Spill andre spill fra smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Skate Rush
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Lignende spill:

Liker du The Smurfs: Cooking? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien matlaging spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.