Tomb Runner

Gå inn i en verden av Tomb Runner og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste running games!

Gå på en episk løpetur og ikke stopp for noe når du spiller Tomb Runner på Spillespille.no, et intenst spill der karakteren din løper for livet. Etter å ha gått inn i en glemt grav, må professor Jones raskt flykte fra farene han utsatte seg i, og det er opp til deg å hjelpe ham med å komme seg ut av problemer. Bare dine raske reflekser kan sikre hans sikkerhet, så vær klar til å hoppe, skli og svinge svinger så fort som mulig. Mens du hopper over hindringer, får du også se alle slags eksotiske steder, og du kan også samle dyrebare verdier, som edelstener og også samle kraftige gjenstander som hjelper karakteren din, for eksempel en som vil doble belønningene du får, eller en som beskytter deg mot farer, i en begrenset periode.

Og du kan også spille som andre karakterer i Tomb Runner, for eksempel en mumie eller en disco-danser, noe som gir ekstra variasjon til opplevelsen din. Uansett hvilken karakter du velger, gjenstår utfordringen med å raskt reagere på de skiftende omgivelsene. Denne utfordringen holder ting morsomt, noe som selvfølgelig er bra, spesielt når du prøver å få en høy poengsum. Dette sikrer at løpeturene dine er morsomme.

Fokuser og vær klar til å reagere raskt når du spiller Tomb Runner på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å flytte karakteren din rundt i miljøet og unngå hindringene.

Lignende spill:

Liker du Tomb Runner? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien running games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC