Monster Girls Rivalry

Gå inn i en verden av Monster Girls Rivalry og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste monster high spill!

Det er en kamp om dukkene! Disse Monster High-dukkene kaster ned sine beste moteutsagn (og frisyrer og sminke) for å vinne hjertet til en veldig heldig fyr. Dette er ikke noe vanlig utkledningsspill; det er en episk rivalisering der du får være sjefstylist – hjelper alle jenter med å velge antrekk så fasjonable at de ikke kan annet enn å få ham til å besvime! Så ta tak i kammen og la den kreative siden din sveve mens du bestemmer deg for hvilken skjønnhet som triumferende skal fange hennes sjarmerende prins.

Som deres pålitelige stylist kan du velge ut de perfekte antrekkene – klær, tilbehørssko – uansett hva som setter stilene best i gang! La din ville fantasi løpe fritt mens disse monsterjentene kler seg ut i overlegen stil og konkurrerer med hverandre til de faller ... eller til noen fanger den spesielle fyrens hjerte. Klar? Sett... Stil!

Lignende spill:

Liker du Monster Girls Rivalry? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien monster high spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.