Monster Girls Concert Looks

Gå inn i en verden av Monster Girls Concert Looks og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste monster high spill!

Når favorittbandet ditt spiller i byen din, er det den perfekte tiden for å velge den gale vennegjengen din og komme til konserten noen timer for tidlig. Billetten alene er ikke nok for en natt å glemme, for å gjøre stemningen enda mer spennende trenger disse jentene din hjelp til å velge det perfekte utseendet til konserten!

Så, er du klar til å rocke konserten? Møt våre fire jenter som vil være med i favorittbandet sitt for et spesielt show. Hver har sin egen stil, men de vil alle se så bra ut som mulig! Bruk disse alternativene, legg til antrekk og tilbehør som passer best til anledningen. Analyser nøye både garderoben og sminkehjørnet deres, og velg klær som du tror sammen utgjør det perfekte antrekket for hver av dem. Skinnende kåper, skinnjakker eller revne bukser er kanskje bare noen av de utmerkede delene! Jeg glemte nesten, smykker er et must, og det samme er solbriller! Nyt disse kule klesspillene og kom daglig for din dose motespill!

Lignende spill:

Liker du Monster Girls Concert Looks? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien monster high spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.