Brawlhalla Grand Slam

Gå inn i en verden av Brawlhalla Grand Slam og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste slåssespill!

Gå inn på arenaen og beseire alle de tøffe krigerne, i intense flerspillerkamper på Spillespille.no, når du spiller Brawlhalla Grand Slam. De unike reglene for denne slagmarken er at i Brawlhalla Grand Slam får du overtaket over de andre spillerne ved å utnytte den vertikale arenaen til din fordel. Du må smelle til de andre motstanderne for å vinne, og du gjør dette ved å bruke presise bevegelser, ved å hoppe fra plattform til plattform, og unngå den konstante fiendens sperring som forsøpler himmelen.

Brawlhalla Grand Slam lar deg velge en karakter som passer best for din smak, og ved å vinne mynter kan du låse opp hver og en av de 42 karakterene fra denne unike og morsomme listen. Hver av dem har en unik stil og ser dårlig ut, og alle våpnene deres inspirerer til frykt i motstandernes hjerter. Og med en online global ledertavle kan du se hvor bra du klarer deg mot andre spillere fra hele verden. Den prangende grafikken til Brawlhalla Grand Slam passer virkelig til hastigheten i spillet, og musikken utfyller handlingen veldig bra. Denne miksen tilbyr en actionfylt opplevelse, full av overraskelser ved hvert sving med våpenet ditt. Og apropos våpen, i Brawlhalla Grand Slam er det forskjellige våpenklasser, så du har karakterer som bruker hammere, andre har spyd eller økser, og disse angriper på forskjellige måter.

Jo bedre du gjør det, jo flere mynter kan du samle, som du kan bruke til å låse opp forskjellige karakterer og forskjellige antrekk for dem, og hver av dem gir dem et nytt utseende.

Beseire motstanderne dine på den vertikale arenaen til Brawlhalla Grand Slam når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å hoppe av plattformene, og mens du er i luften, trykk på venstre museknapp for å svinge våpenet ditt. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spill:

Liker du Brawlhalla Grand Slam? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien slåssespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.