All-Star Blast!

Gå inn i en verden av All-Star Blast! og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste .io spill!

Gjenopplev noen av de klassiske opplevelsene til Atomic Bomberman når du spiller All-Star Blast! på Spillespille.no, og overlev mot andre spillere og nyt virkelig eksplosiv action. For å overleve på slagmarken til All-Star Blast! må du plassere bomber og rømme fra eksplosjonene deres. Du kan også få alle slags nyttige oppgraderinger, skjult bak de ødeleggebare blokkene i miljøet. Disse spenner fra å få permanent ekstra fart, til å få muligheten til å plassere flere bomber. Fremfor alt er All-Star Blast! et spill med strategi og reflekser, og bare de mest dyktige spillerne kan overleve.

Hvis du er en fan av de populære franchisene fra spillgiganten Ubisoft, vil du bli glad for å vite at All-Star Blast! inneholder alle slags morsomme karakterer fra disse legendariske verdenene. Men All-Star Blast! har andre minispill du kan glede deg over, og du og andre kan få utallige timer med moro ut av denne opplevelsen.

Bli med andre spillere og nyt noen klassiske arkadeopplevelser på Spillespille.no når du spiller All-Star Blast!.

Hvordan spille

Bruk piltastene til å flytte rundt og trykk på mellomromstasten for å plassere en bombe. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen dit du ønsker å flytte, og trykker på bombetasten for å la en bombe ligge på det stedet.

Spill andre spill fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spill:

Liker du All-Star Blast!? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien .io spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.