Might & Magic Armies

Gå inn i en verden av Might & Magic Armies og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste .io spill!

Samle hæren din og overlev i de farlige landene i Might & Magic Armies. Hvis du er kjent med den legendariske Might and Magic-serien, kan du forvente at strategi også vil være en del av dette nettspillet, men opplevelsen i Might & Magic Armies er mye mer destillert enn hva du vanligvis forventer fra den nevnte populære serien. I stedet for å speide på de enorme kartene og lete etter ressurser, skatter og fiender å beseire, i Might & Magic Armies er hovedmålet ditt å samle tropper som er spredt over hele landet under banneret ditt, og overleve så lenge som mulig. Selvfølgelig er dette kanskje ikke så lett som det høres ut, siden du også spiller mot andre spillere, og du må delta i mektige dueller over hele kartet.

Overalt på kartet til Might & Magic Armies vil du enten se hjelmer av enheter eller skattekister som bugner av skjermen. Dersom du oppholder deg i nærheten av disse i en kort periode, vil disse enhetene komme og bli med deg. Jo større hæren din er, desto større blir radiusen til ringen som samler disse enhetene. Men når du kommer nær nok en fiendtlig hær, vil de to hærene dine begynne å angripe hverandre. Når dette starter, som du forventer av en kamp, blir ting hektisk ganske raskt. Hvis du ser at nederlaget er nært forestående, har du fortsatt muligheten til å flykte. Bare vær forsiktig når du gjør dette, siden du vil miste en del av hæren din når du febrilsk løper for livet.

Samle en stor hær og overlev på det farlige kartet til Might & Magic Armies når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp eller piltastene for å flytte hæren din rundt, og trykk på mellomromstasten for en rask boost. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i den retningen du vil bevege deg, og trykker på boost-knappen for å få en kortvarig hastighetsøkning.

Spill andre spill fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spill:

Liker du Might & Magic Armies? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien .io spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.