Papa's Bakeria

Gå inn i en verden av Papa's Bakeria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Hvis du savner noen gamle klassiske Flash-spill, har Spillespille.no akkurat det du har lett etter. Gjennom kraften til emulering kan du igjen nyte noen av dine favoritt Flash-spill, direkte fra nettleseren din, takket være Ruffle, en kraftig Flash-emulator. Gå igjen i en av Papas restauranter og lag all slags deilig mat. Med gameplayet du kjenner og elsker, vil Papa's Bakeria nok en gang utfordre deg til å bake nydelig mat og gjøre alle kundene dine fornøyde.

Å være nyansatt i Papa's Bakeria er en spennende reise, men en som også gir deg massevis av ansvar, siden du er ansvarlig for hele bakeprosessen til de appetittvekkende paiene. Du må gå mellom de forskjellige matstasjonene for å tilberede disse paiene i henhold til kundenes eksakte spesifikasjoner. De vil kanskje alle ha alle slags forskjellige pålegg og ingredienser. Og ikke bare det, men de kan også utfordre deg til å plassere disse ingrediensene på forskjellige steder. Å bake paier er en ganske kompleks oppgave, og kundene dine forventer det aller beste fra noen som jobber i Papa's Bakeria.

Jo bedre du er til å lage disse matmesterverkene, jo mer fornøyde vil menneskene som går gjennom dørene dine være. Og på toppen av å ha kunnskapen om at du er en god kokk, kan kundene dine også gi deg sjenerøse tips, hvis du gjør en god nok jobb. Å legge igjen tips vil ikke bare øke inntektene dine, men å ha utmerket ytelse kan også flytte deg ett skritt nærmere å tjene billetter til Foodinis daglige Mini Game Show, hvor du kan spille et morsomt burgerspill. Premiene du kan tjene her vil hjelpe deg med å dekorere spisestedet ditt og gjøre det unikt.

Lag deilig mat igjen når du spiller Papa's Bakeria på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge de forskjellige spillelementene.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Bakeria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC