Papa's Pancakeria

Gå inn i en verden av Papa's Pancakeria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Papas restauranter er kjent på internett og har brakt gleden ved å lage mat til mange spillere, spesielt i Flash-tiden. Selv om pappa tok en kort pause, kan du spille igjen disse klassiske Flash-spillene på Spillespille.no, gjennom kraften til emulering og Ruffle.

Et slikt spisested er et som helt sikkert vil glede spillere som har en søt tann, og de som liker en dessert fra tid til annen. I Papa's Pancakeria må du mestre kunsten å lage deilige pannekaker. Ta over kokestasjonene og gjør deg klar til å dekke hendene med deig, mens du lager pannekaker til alle dine sultne kunder. Og i Papa's Pancakeria må du ta bestillingene, samt lage maten, så det er virkelig en test på tålmodigheten din og dine ledelsesevner. Jo raskere du betjener en kunde, jo større tips får du. Og et stort tips gir deg ekstra billetter til Foodinis Mini Game Show, hvor du må spille et kort spill. Vinner du her, får du ekstra pyntegjenstander, som du kan tilpasse og legge til mer personlighet til restauranten med.

Hver kunde er en ny utfordring, og vanligvis har de sine unike preferanser. Å ta disse preferansene i betraktning sikrer at kundene dine forlater Papa's Pancakeria fornøyde. Og fornøyde kunder vil anbefale stedet ditt, og derfor bringer hver dag vanligvis en ny kunde. Noen dager gir deg til og med nye ingredienser for å tilberede din deilige dessert, så vær klar til å tilpasse deg hva den nye dagen bringer deg.

Gjør deg klar til å lage noen utsøkte pannekaker når du spiller Papa's Pancakeria på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med matlagingsstasjonene og med spillet.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Pancakeria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC