Papa's Scooperia

Gå inn i en verden av Papa's Scooperia og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Velkommen til Papa's Scooperia, den ultimate iskrem-ekstravaganzaen som gir deg lyst på flere frosne herligheter på Spillespille.no! Gjør deg klar til å legge ut på en deilig reise hvor du vil servere deilige sundaes, fristende kjegler og deilige desserter som får smaksløkene til å synge av glede. I Papa's Scooperia vil du tre inn i skoene til en spirende iskremkjenner, og betjene et bredt utvalg av kunder som er ivrige etter å unne seg favorittfrosne godbiter. Fra klassiske vaniljesvirvler til ekstravagante kreasjoner stablet med appetittvekkende pålegg, det er din sjanse til å slippe kreativiteten løs og tilfredsstille enhver kundes iskremdrømmer på Spillespille.no.

Men det er ikke alt! På slutten av hver dag kan du slappe av med et spennende minne-minispill som vil sette hjernen din på prøve. Hvis du klarer å få en høy poengsum og få mange poeng, vinner du billetter for å spille et spill der en karakter har et bestemt antrekk på, og du må huske alle gjenstandene de hadde på seg. Selv om dette ikke involverer iskrem, er det veldig viktig å ha et skarpt minne når du skal huske hver kundes bestilling.

Etter hvert som du går gjennom spillet, vil du låse opp en mengde spennende ingredienser og fristende smaker for å ta iskremkreasjonene dine til nye høyder. Fra saftig sjokolade til saftig frukt og alt i mellom, mulighetene er uendelige. Eksperimenter, miks og match for å lage unike kombinasjoner som får kundene dine til å komme tilbake for mer. Og ikke glem å piffe opp din Scooperia med stilige dekorasjoner og levende temaer, og skape en innbydende atmosfære som vil fortrylle både stamgjester og nykommere. Med hver fornøyd kunde vil omdømmet ditt vokse, og tiltrekke enda flere iskrementusiaster til å oppleve magien til Papa's Scooperia.

Unn deg sjarmen til Papa's Scooperia og bli mester i iskremkreasjoner på Papa's Scooperia. Bli med på moroa, begynn å øse, og gjør denne virtuelle isbaren til et sted hvor drømmer går i oppfyllelse, en kremaktig scoop om gangen! Så, hva venter du på? Ta tak i scooperen, ta på deg forkleet og dykk inn i den spennende verdenen til Papa's Scooperia. Med sine uimotståelige godbiter, herlige utfordringer og hjertevarme atmosfære, vil dette spillet garantert holde deg underholdt, smilende og sugen på en øse frossen lykke!

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge elementene fra spillet, som kokestasjon, bestillingsbillett, ingredienser, samt å manipulere de forskjellige kjøkkenredskapene i restauranten din. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Scooperia? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.