Papa's Sushiria

Gå inn i en verden av Papa's Sushiria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Ta kontroll over Papas sushirestaurant i Papa's Sushiria igjen på Spillespille.no, takket være emuleringens kraft. Ruffle-emulatoren bringer deg tilbake til Papas restauranter, og du kan nyte disse morsomme spillopplevelsene igjen, direkte fra nettleseren din.

Som de fleste av Papas spill, dro en slags hendelse deg til Papas sagnomsuste spisesteder, og Papa's Sushiria er ikke annerledes. Så så snart du gikk inn i Papa Louies nyeste Sushiria, var det som skjebnen hadde grepet tak. Du visste at stedet ville bli en suksess, men så inntreffer katastrofen! Et uforsiktig trekk fører til å knuse den heldige kattestatuen like utenfor butikken. Er det derfor ting ikke gikk helt som det skal? Papa er ikke villig til å ta noen sjanser, og drar ut på et presserende oppdrag på jakt etter en ny statue og setter deg ved roret i sin elskede restaurant. Nå som ferdighetene dine til å lage sushi har blitt satt på prøve, kan du løse hvilket mysterium som holder tilbake den store åpningen? Brett opp ermene, på tide å se om dine er ekte kulinariske talenter eller ikke!

Ved å bruke "Sushi Square"-komfyren din, vil du ha toppings høyt oppå ferske ruller med deilige nori-wraps og bli kreativ mens Sakura Bay feirer forskjellige høytider gjennom året, og låser opp nye sesongbaserte ingredienser for hver enkelt! Å lage mat, krydre og spre risen på nori- eller soyapapir er bare en av oppgavene du må fullføre i Papa's Sushiria. Du må også forsiktig skjære opp sushien i like deilige biter, i tillegg til å servere din verdensberømte Bubble Tea til alle dine sultne kunder.

Etter hvert som matlagingsferdighetene dine blir bedre, spres ryktet om talentene dine over hele landet, og du vil se flere og flere kunder komme til spisestedet ditt. Flere kunder betyr også forskjellige smaker, så hver dag kan det bli introdusert en ny ingrediens på menyen, som du må tilberede alle slags fantastiske sushiretter med. Jo bedre oppvask, jo flere tips får du. På slutten av hver dag kan du også spille et morsomt spill i Papa's Raceway. På denne måten kan du slappe av og også få noen søte premier hvis du klarer å fullføre utfordringen.

Gå en gang til i en av Papas berømte restauranter, direkte fra nettleseren din, når du spiller Papa's Sushiria på Spillespille.no.

MERK: For øyeblikket er funksjonen Lagre sikkerhetskopi (som oppretter en sikkerhetskopilagring på harddisken) utilgjengelig. Takk for at du forstår. Spillfremgangen din lagres fortsatt mellom øktene dine, og du kan gjenoppta eventyret ditt når som helst.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med spillet og velge alle de forskjellige matlagingsstasjonene og ingrediensene.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Sushiria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC