Papa's Wingeria

Gå inn i en verden av Papa's Wingeria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Bli stjernen i Starlight City når du spiller Papa's Wingeria på Spillespille.no! Etter å ha tatt en pause fra å være tilgjengelig i nettleseren, kan de berømte Papa's-spillene spilles på Spillespille.no. Med gameplayet du kjenner og elsker, vil reisen din tilbake til disse restaurantene igjen bli herlig og du får vann i munnen.

Så gjør deg klar for forkleet og ha det gøy med å kjøre frityrkokere i Papa's Wingeria, sleng deilige kyllingvinger i appetittvekkende sauser og legg til annet velsmakende kjøtt til menyen din. La oss ikke glemme alle de festlige sidene og dippene som følger med hver høytid også! Når presentasjon er nøkkelen, får du en sjanse til å bli en ekte kulinarisk artist ved å arrangere tallerkener så hyggelig som mulig for kunder som ikke kan vente med å sette tennene i disse mesterverkene.

Hver kunde krever en annen rett, og det er din jobb å sørge for at du nøye tilbereder hvert måltid i henhold til deres spesifikasjoner. Stek kyllingvinger krydret med forskjellige sauser hver dag, eller bland ting og legg til annet kjøtt også; koble disse stekte favorittene med sider og dipper for presentasjon verdig til og med kongelige. Med timer på timer med spilling er Papa's Wingeria et godt valg for alle som liker å tilbringe tid på kjøkkenet, eller som bare vil spille et morsomt spill.

Mens du spiller, låser du opp alle slags nye ingredienser for å pynte rettene dine. Og spisestedet ditt vil se nye kunder, med alle slags forskjellige paletter, som ikke kan vente med å spise noen av de deilige måltidene dine. Å ha nye ingredienser og retter øker kompleksitetsnivået, men betyr også at den ekstra utfordringen holder ting konstant morsomt i Papa's Wingeria. Og det er alltid tilfredsstillende når du teller opp inntektene dine på slutten av hver dag. Inntektene dine og tipsene dine, ettersom hvert måltid du tilbereder blir vurdert av kundene dine, og avhengig av vurderingene deres, øker eller reduseres tipsene dine. På slutten av hver dag kan du også spille et bonus-minispill, når du går inn i Foodinis daglige Mini Game Show.

Nok en gang, gå inn i Papa's Wingeria når du spiller på Spillespille.no, og nyt dette klassiske Flash-spillet, gjort tilgjengelig gjennom emuleringens vidunder, nærmere bestemt Ruffle-emulatoren.

Hvordan spille

Bruk musen til å samhandle med elementene i spillet. Følg instruksjonene nøye for å tilberede rettene. Trykk på venstre museknapp for å velge elementer i spillet.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Wingeria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC