Papa's Taco Mia

Gå inn i en verden av Papa's Taco Mia og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Hvis du liker taco og klassiske Flash-spill, så har Spillespille.no spillet for deg! I Papa's Taco Mia tar du ansvaret for en restaurant som lager byens beste taco, og det er opp til deg å sørge for at alle kundene går fornøyde. Og hvis du lurer, ja, du må gjøre alt, fra å ta kundens bestilling, til å tilberede kjøttet og tilsette ingrediensene som de ønsker. Dette starter enkelt til å begynne med, men snart vil nyhetene om dine utmerkede tacos spre seg rundt i byen, og du vil ha mange kunder som kommer til restauranten din, og du må lære å administrere alle de forskjellige bestillingene i tide. måte. Og pass på at du ikke blander sammen bestillingene eller ingrediensene, for en misfornøyd kunde gjør at du får lavere tips.

Papa's Taco Mia var utilgjengelig å spille på en stund, siden det var et Flash-spill. Heldigvis, på grunn av emulering gjennom Ruffle, får du oppleve denne deilige opplevelsen igjen, på Spillespille.no. Og det er akkurat som du husker, hver ny dag gir nye utfordringer i Papa's Taco Mia. Nye ingredienser kommer snart til kjøkkenet ditt, og dette vil også gi deg nye kunder. Du må tilpasse og servere alle slags interessante tacooppskrifter. Og hvem vet? Kanskje du blir inspirert til å lage din egen taco hjemme! Papa's Taco Mia har ganske detaljerte trinnvise instruksjoner for hvordan du tilbereder denne velsmakende maten, og den kan tjene som et godt grunnlag for noen ganske deilige tacos.

Gå inn i Papa's Taco Mia igjen når du spiller på Spillespille.no og forbered deg på å lage velsmakende taco!

Hvordan spille

Bruk musen til å samhandle med spillet: fra valg av matlagingsstasjoner og ingrediensene gjøres alt med musen.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Taco Mia? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.