Papa's Cheeseria

Gå inn i en verden av Papa's Cheeseria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Gjør deg klar til å bli mester i smørbrød når du spiller om et klassisk Flash-spill på Spillespille.no! Gå inn i en av Papas berømte restauranter takket være emuleringskraften og Ruffle-emulatoren og nyt oppholdet ditt på Spillespille.no. I Papa's Cheeseria blir du utfordret med en appetittvekkende meny, så la oss se om du kan tilfredsstille selv de mest kresne kundene. Velg fra et fantastisk utvalg av brød, pålegg og, hvis tittelen på spillet er noen hint, massevis av oster, tilbered deretter de grillede ostene perfekt på grillstasjonen før du serverer dem med stil. Og ikke glem pommes frites for all den ekstra knasende godheten. Hver ny dag vil låse opp deilige oppskrifter mens du administrerer smørbrødbutikken din helt til suksess.

Hver bestilling har sitt eget unike sett med utfordringer, og mens det grunnleggende forblir det samme, må du investere like mye omsorg i hver bestilling, hvis du vil at kundene skal forlate stedet fornøyde. Og jo mer fornøyde de er, jo bedre tips vil du få. Du kan bruke disse ekstra pengene på ulike måter, men å vite at kundene dine er fornøyde er også en verdifull belønning. Selvfølgelig er pengene viktige og vil hjelpe deg å vokse virksomheten din og trives. Og ikke glem å spille en runde i Foodinis daglige Mini Game Show på slutten av hver dag, for litt ekstra moro. Tross alt er litt avslapning etter en hard dags arbeid veldig viktig for ditt generelle velvære. Det er mange dager med arbeid foran deg i Papa's Cheeseria, men heldigvis er de morsomme og hver enkelt gir deg nye kunder og nye utfordringer.

Mestre kunsten å lage smørbrød når du spiller Papa's Cheeseria på Spillespille.no og ha det gøy.

Hvordan spille

Bruk musen til å navigere gjennom alle matlagingsstasjonene fra spillet og trykk på venstre museknapp for å samhandle med spillelementene.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Cheeseria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC