Papa's Hot Doggeria

Gå inn i en verden av Papa's Hot Doggeria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Det er endelig på tide å varme opp grillen og servere noen smakfulle pølser på Griller Stadium! Ta kontroll over Papa Louies berømte stand, hvor du vil sette multitasking-ferdighetene dine på prøve mens du lager en rekke sesongbaserte spesialiteter for alle slags sultne fans når du spiller Papa's Hot Doggeria på Spillespille.no. Fra å poppe fersk popcorn og skjenke drinker som treffer akkurat, vil dette eventyret garantert få alle til å feire deiligheten på kort tid. De stadig skiftende årstidene bringer med seg nye boller, tilbehør og drikkevarer, så gå vill med feriesmaker i massevis, og feir disse periodene med nye feriepølser!

I Papa's Hot Doggeria, som alle andre spill fra denne elskede serien, vil du ha hendene fulle med multitasking. Fra å tilberede kjøttet og bollene, til å velge de riktige sausene og drinkene, er hvert skift i Papa's Hot Doggeria et som krever ditt fulle fokus. Spesielt hvis du tar hensyn til at hver kunde har en endelig vurdering for måten du tilbereder rettene deres på. Jo høyere vurdering, desto bedre er tipsene dine. Og på slutten av dagen vil du få en følelse av tilfredshet når du ser hvor mye penger du har tjent. Men det er ikke det eneste du vil vente spent på på slutten av hver dag, siden du også kan delta i et kort minispill i Foodinis daglige Mini Game Show. I Papa's Hot Doggeria har dette spillet et baseballtema. Tross alt er pølseboden din på et stadion, så det holder sportstemaet ganske bra.

Gå inn i Papa's Louie-restauranten igjen på Spillespille.no, takket være emuleringskraften og den fantastiske Ruffle-emulatoren. Selv om disse restaurantene var stengt en liten stund, kan du nå spille Papa's Hot Doggeria igjen på Spillespille.no. Så gjør deg klar til å forberede noen pølser og ha det gøy!

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å klikke på de ulike spillelementene, og bruk musen til å navigere i restauranten.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Cheeseria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Hot Doggeria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC