Papa's Pastaria

Gå inn i en verden av Papa's Pastaria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Hvis du elsker pasta og ønsker å spille et klassisk Flash-spill på nytt, så har Spillespille.no et spennende spill for deg: bli med Papa i hans ønske om å ha den beste pastarestauranten i byen og spill Papa's Pastaria på Spillespille.no. Etter en kort pause kan alle slags Flash-spill igjen spilles direkte fra nettleseren din, på grunn av kraftige emulatorer som Ruffle, og Spillespille.no gjør sitt beste for å gi deg så mange av disse spillene som mulig, slik at du kan nyte dem en gang til.

Papa's Pastaria er et spill som har gitt folk utallige timer med moro, og nå kan du spille det og se helt selv hvor morsomt det kan være å administrere et pastasted når du trer i skoene til en nyansatt ansatt i Papa's Pastaria. Som alle de andre Papa-spillene (som du også kan spille på Spillespille.no), har du i Papa's Pastaria flere oppgaver du må administrere, spesielt hvis du ønsker å holde kundene fornøyde. Og å holde kundene fornøyde betyr ikke bare at du kan få større tips og ha mer penger på slutten av skiftet, men de kan også la deg spille et spesielt minispill på slutten av dagen. I Papa's Pastaria, ettersom pastaen opprinnelig kommer fra Italia, har du et minispill som umiddelbart får deg til å tenke på Italia, og i Foodinis minispill fra Papa's Pastaria tar du kontroll over en gondol, og du må samle pasta langs kanalen, alt mens du unngår kjøttbollene som er i veien. Hvis du samler all pastaen, får du en kul nips til å dekorere spisestedet ditt. Litt tilpasning kan få stedet til å føle at det er din egen unike pastarestaurant.

Å lage den deilige pastaen innebærer faktisk flere trinn, og først må du velge riktig type pasta, krydre den med det kunden spør, alt mens du tar hensyn til tidspunktene og omrøringene som kreves for å oppnå den perfekte retten. Pass på å legge til brødet til slutt, og voila! Hver kunde har sine egne preferanser, så husk å ta hensyn til disse når du tilbereder maten. Dessuten er hastighet en faktor, spesielt når du får flere og flere kunder til stedet ditt. Og mens dagene går, er nyheter om ferdighetene dine til å lage pasta kjent for alle, så du kan forvente at mange flere vil sjekke stedet ditt. Og nye kunder betyr også at du må lære nye oppskrifter og lære å håndtere nye ingredienser, så selv om ting kan bli vanskeligere etter hvert som du gjør fremgang i Papa's Pastaria, holder de også ting friskt.

Spill et morsomt ledelsesspill igjen på Spillespille.no, takket være Ruffle og emulering, og ta forkleet en gang til når du spiller Papa's Pastaria.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge elementene i spillet og samhandle med de forskjellige matlagingsstasjonene.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Pastaria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC