Papa's Donuteria

Gå inn i en verden av Papa's Donuteria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

Nok en gang vil du klargjøre forkleet ditt og gå inn i en av Papas berømte restauranter når du spiller på Spillespille.no. Selv om du er i pause for en kort stund, kan noen av dine favoritt Flash-spill fortsatt spilles gjennom nettleseren hvis du spiller på Spillespille.no. Gjennom kraften til emulering og den fantastiske Ruffle-emulatoren kan du nyte disse klassiske spillene igjen, og Spillespille.no gjør prosessen så sømløs som mulig.

I Papa's Donuteria tar reisen deg til den fortryllende byen Powder Point, hvor du vil møte alle slags lunefulle kunder. Med et smil om munnen går de inn i restauranten du jobber i, og venter spent på de fantastiske dessertene du kan lage til dem. Hver av dem har mange forskjellige preferanser, og du må nøye ta hensyn til hva de trenger. Foruten å være fornøyd med at du ga dem deilig mat, avhengig av hvor tett du er i stand til å matche det de ber om, kan kundene gi enten sjenerøse tips, hvis du gjorde en god jobb, eller de kan velge å ikke gi for sjenerøst . Dette kan ha en dobbel innvirkning, da jo høyere kundetilfredshet, jo mer penger får du og som en ekstra bonus kan du også vinne ekstra billetter i Foodinis minispill. Dette er et spill du kan spille på slutten av hver dag. Vurder det som din måte å slappe av etter en hard dag på jobben. I Papa's Donuteria er dette spillet et racingspill, og du må rase mot andre konkurrenter for å komme først over målstreken. Du kan vinne premier, som du deretter kan bruke til å dekorere Papa's Donuteria.

Som du forventer av et Papa-spill, i Papa's Donuteria må du sjonglere mellom de forskjellige matlagingsstasjonene. Så du er ansvarlig for å velge riktig deig, steke den jevnt på begge sider, samt dekorere og legge til prikken over i-en på hver smultring. Arbeid kan være ganske hektisk til tider, men hver dag bringer nye utfordringer og nye måter å ha det gøy på i Papa's Donuteria, siden du kan låse opp forskjellige nye oppskrifter og ingredienser du kan jobbe med.

Gå inn i Papa's Donuteria en gang til når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge de forskjellige matlagingsstasjonene og samhandle med spillet.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Donuteria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC