Papa's Freezeria

Gå inn i en verden av Papa's Freezeria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste papa's spill!

De solfylte kystene på Calypso Island skinner igjen på Spillespille.no, hvor sommerens kjas og mas kommer til live på Papa's Freezeria! Som det nyeste medlemmet av teamet, vil du befinne deg i et iskremparadis ved havet, som tilfredsstiller de umettelige trangene til Papa Louies stadig voksende legion av kunder. Den avslappede sommerjobben din tar en spennende vending når du dykker inn i en verden av å lage uimotståelige frysesauser, fulle av godheten til iskrem, blandbare godteri, sirup og det perfekte kirsebæret på toppen for den typiske sommergleden. Nyt den velkjente tidsstyringen og praktiske spillingen som gjorde disse spillene til en hit, nå fylt med spennende vendinger skreddersydd for å lage deilige frosne godbiter i Papa's Freezeria. Hold et godt øye med den travle lobbyen mens nye kunder strømmer til butikken din, tilsetter raskt iskrem og godsaker til sundae-kopper, overvåker blendere i aksjon og pryder hver kreasjon med en symfoni av pålegg og sirup før du presenterer mesterverket for din livlige og eklektisk klientell.

I Papa's Freezeria kan du forberede deg på en virvelvind av nye opplevelser. Møt dusinvis av kunder og beundre antallet opplåsbare ingredienser, og injiser en ekstra dose kreativitet i de frosne blandingene dine. Gå inn i skoene til karakterer som Penny eller Alberto, og sørg for at du lager de deiligste sundaes på Calypso Island. Hver ny dag kan bringe nye kunder, hver med sine forskjellige behov, og dette kan også introdusere deg til nye ingredienser. Men ikke bekymre deg, når du først har fått det grunnleggende ned, vil det være et stykke kake å lage disse.

Dykk inn i den kule, livlige verdenen til Papa's Freezeria på Spillespille.no, hvor hver frossen kreasjon er et mesterverk, og hvert øyeblikk er en feiring av sommerglede!

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge ingrediensene og samhandle med alle kokestasjonene.

Spill andre spill fra Papa's-serien:

 1. Papa's Cupcakeria
 2. Papa's Scooperia
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spill:

Liker du Papa's Freezeria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien papa's spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC